Downtime 20 november 2013

Door een grote server crash in het datacenter waren er vanaf 20/11 ~17u tot 21/11 ~7u verschillende servers offline, waaronder ook onze eigen website turtlehost.be.
Door deze plotse uitval was onze helpdesk ook een hele tijd niet bereikbaar voor onze klanten.

Op dit moment zijn alle services hersteld en willen we langs deze weg onze oprechte excuses aanbieden voor dit voorval, evenals voor de negatieve impact die het op uw website(s) en bedrijf kan hebben gehad.

De uitval begon tijdens routineonderhoud die traditioneel is afgerond zonder enige onderbreking. Helaas veroorzaakte hardware storingen van de core routers even later een downtime en werd het hele netwerk instabiel.

De technici in het datacenter reageerde onmiddellijk en werkten samen met de leveranciers van de hardware om de connectiviteit zo snel mogelijk te herstellen.

Op onze aanvraag zal er de komende dagen in het datacenter een grondige herziening van het incident plaatsvinden en we vroegen een implementatie van nieuwe processen en veiligheidsmaatregelen aan om soortgelijke voorvallen in de toekomst te voorkomen.

Onze oprechte excuses voor dit incident! Als u nog steeds problemen ondervindt met uw website, neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Tot slot willen we u bedanken voor uw begrip en geduld in deze situatie waar wij erg verveeld mee zitten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>