Update Prijzen Webdesign

Vandaag werden onze “Done-For-You” webdesign pakketten geupdate met scherpere prijzen en nog betere features. Enkele opvallende hoogtepunten van onze webdesign service zijn:

 

  • Uniek ontwerp
  • Onbeperkt aantal revisierondes
  • Snelle oplevertermijn
  • U kan uw eigen website nadien zelf updaten zonder enige vorm van technische kennis of beroep te moeten doen op ons of een andere webmaster!
  • Aanmelding bij de zoekrobots Google, Yahoo en Bing
  • Uw eigen professioneel emailadres (vb: info@uwbedrijf.be)
  • 24/7 Gratis helpdesk
  • Prijzen starten al vanaf €375
  • 60 dagen “niet tevreden, geld terug” garantie

Vergelijk onze webdesign pakketten hier en plaats vandaag nog je bestelling of contacteer ons voor meer info!

 

Downtime 20 november 2013

Door een grote server crash in het datacenter waren er vanaf 20/11 ~17u tot 21/11 ~7u verschillende servers offline, waaronder ook onze eigen website turtlehost.be.
Door deze plotse uitval was onze helpdesk ook een hele tijd niet bereikbaar voor onze klanten.

Op dit moment zijn alle services hersteld en willen we langs deze weg onze oprechte excuses aanbieden voor dit voorval, evenals voor de negatieve impact die het op uw website(s) en bedrijf kan hebben gehad.

De uitval begon tijdens routineonderhoud die traditioneel is afgerond zonder enige onderbreking. Helaas veroorzaakte hardware storingen van de core routers even later een downtime en werd het hele netwerk instabiel.

De technici in het datacenter reageerde onmiddellijk en werkten samen met de leveranciers van de hardware om de connectiviteit zo snel mogelijk te herstellen.

Op onze aanvraag zal er de komende dagen in het datacenter een grondige herziening van het incident plaatsvinden en we vroegen een implementatie van nieuwe processen en veiligheidsmaatregelen aan om soortgelijke voorvallen in de toekomst te voorkomen.

Onze oprechte excuses voor dit incident! Als u nog steeds problemen ondervindt met uw website, neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Tot slot willen we u bedanken voor uw begrip en geduld in deze situatie waar wij erg verveeld mee zitten.

 

Update partnerprogramma met webdesign service

online-geld-verdienen-webdesignGoed nieuws voor onze affiliates want deze week pasten we ons partnerprogramma aan zodat jullie ook kunnen verdienen aan onze nieuwe webdesign service.

Kortom, als je mensen weet die op zoek zijn naar een (nieuwe) website, verwijs ze via uw unieke partnerlink door naar ons en bij het plaatsen van hun bestelling ontvang jij €35 commissie van ons voor het aanbrengen van een nieuwe klant!

Dit systeem was al enkele maanden volledig operationeel voor onze hosting service en velen onder jullie maken er handig gebruik van om elke maand een extra inkomen online te verdienen.

Heb je zelf zin om bij te verdienen of online geld te verdienen met je website, maak dan nu gratis een partner account aan, plaats een van onze banners op je website of deel je unieke partnerlink op je Twitter of je Facebook prikbord en begin vandaag nog commissie te verdienen!

Veel succes!

 

***** 5 Jaar TurtleHost! *****

turtlehost-5-jaarDeze maand vieren we onze 5de verjaardag!
Op 16 oktober 2013 bestaat TurtleHost exact 5 jaar en dit moet gevierd worden!

Met onderstaande coupons kan u deze maand handig meegenieten. Selecteer je kortingscode (in groene kleur), vul deze in op onze bestelpagina en geniet van een flinke prijsverlaging bij een eerste of eerstvolgende bestelling op webhosting of een website design!

TH5JAAR – 50% korting op een shared- of reseller hostingpakket of een VPS server
E7E08TYB9G – 5% korting op een Small, Medium of Large webdesign pakket

* Actie en coupons geldig tot en met 31/10/2013

Graag willen we bij deze ook de gelegenheid nemen om al onze klanten te bedanken voor het jarenlange vertrouwen in onze dienstverlening! We hebben samen al een hele weg afgelegd, soms met minder prettige momenten enerzijds, maar anderzijds en vooral ook met heel veel positieve vooruitgangen.

Dankzij jullie blijven we bij TurtleHost verder groeien en evolueren met nieuwe producten en technologieën, en daarvoor zijn we jullie zeer dankbaar!

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe webdesign service, ons partnerprogramma en natuurlijk ook geïnvesteerd in nieuwe servers, software en beveiliging. Dit allemaal dankzij jullie feedback en om aan jullie noden en wensen te blijven voldoen. Laten we samen verder blijven groeien, en wat ons betreft doen we er graag nog eens minstens 5 jaar bij!

Op het succes van uw website,

Het TurtleHost Team
 

PRE-ORDER GTLD’s

pre-order-gtldIn 2014 zullen 700 nieuwe TLD’s beschikbaar worden gemaakt. Deze nieuwe TLD’s vertegenwoordigen regio’s, steden, gemeenschappen en alle generieke termen van omvang. Vanaf 2014 zullen deze beschikbaar zijn voor registratie maar bij TurtleHost stellen we nu al een pre-order beschikbaar voor 38 van hen.

Maak deel uit van dit nieuwe online tijdperk! Wij bieden vanaf heden niet-bindend en gratis pre-orders aan voor 38 nieuwe TLD’s.

Een pre-order is slechts een “Expression of Interest” en dus nog GEEN geldige registratie. Wij zullen u informeren zodra we meer details over het beleid, de prijsstelling en lanceringsperiodes hebben ontvangen.

Neem contact met ons op en stuur ons volgende informatie door:

- Uw Voornaam
- Uw Naam
- Uw Adres
- Uw Telefoonnummer
- Uw Emailadres
- De domeinnaam + TLD die u wenst vast te leggen als pre-order

Eens wij meer informatie weten nemen wij verder contact met u op.
Er is voor TurtleHost klanten op dit moment keuze uit volgende nieuwe TLD’s:

.AMSTERDAM
.VLAANDEREN
.GENT
.BRUSSELS
.WEBSITE
.APP
.BLOG
.SHOP
.WEB
.MUSIC
.HOTEL
.SITE
.ECO
.RADIO
.FILM
.SPORT
.CLUB
.NEWS
.ART
.BOOK
.DESIGN
.RESTAURANT
.MAIL
.BANK
.BABY
.ONLINE
.AUTO
.IMMO
.POKER
.DEALS
.DEAL
.CASINO
.DOCTOR
.BAR
.CAFE
.COUPON
.COUPONS
.SHOPPING

 

Ruby on Rails 3 Update

rubyonrails3Goed nieuws voor Ruby on Rails developers want deze week stapten we bij TurtleHost over op Ruby on Rails versie 3.2.
Ruby on Rails 3 werkt via Passenger en niet meer via Mongrel zoals dit eerder met cPanel het geval was. Dus de cPanel controls hoeven niet meer gebruikt te worden met Ruby on Rails 3.

Mongrel en Passenger zijn dus twee totaal verschillende manieren om Ruby on Rails applicaties te implementeren. Mongrel zal niet werken met de nieuwere versies van Ruby of Rails. Daarom moesten we mod_passenger installeren.

Mod_passenger werkt rechtstreeks via Apache. De huidige versie van cPanel ondersteunt geen mod_passenger. Er zijn plannen van cPanel om het in de toekomst toch te ondersteunen. Echter betekent dit dat voor nu de toepassingen moeten worden geïnstalleerd via de Shell in plaats van via cPanel.

Het is vrij eenvoudig om een domeinnaam via mod_passenger te gebruiken. Het enige wat je moet doen is in cPanel de document root voor het domein in kwestie wijzigen naar de public directory van de Rails app.

Bijvoorbeeld: als je Rails applicatie is geïnstalleerd in /home/gebruikersnaam/rails/applicatie, dan moet je de DocumentRoot voor de domeinnaam in cPanel instellen als volgt: /home/gebruikersnaam/rails/applicatie/public

Dit laat Passenger toe om de bestanden die nodig zijn voor de toepassing te lokaliseren.

Indien gewenst kunnen we voor je de locaties configureren voor Mod_Passenger voor €15 per site; we zorgen ervoor dat de juiste document root is ingesteld en al het bijkomende. Waar we bij TurtleHost echter geen ondersteuning voor kunnen bieden zijn de rails apps. Met andere woorden, we kunnen ervoor zorgen dat Passenger je app zal laden en draaien, maar we kunnen geen problemen in je app gaan diagnosticeren voor je.

Moesten er over Ruby on Rails 3 en het gebruik ervan nog bijkomende vragen zijn, aarzel zeker niet om ons te contacteren.Tevens is het al vanaf onze shared hosting mogelijk om Shell (SSH) toegang te verkrijgen op aanvraag.

 

TurtleHost lanceert eigen Unieke Webdesign Service

webdesignNa vele verzoeken hebben we bij TurtleHost eindelijk besloten om onze eigen unieke webdesign service aan te bieden.

Als u voor uw onderneming of vereniging zelf een eigen website nodig heeft maar u beschikt over te weinig vrije tijd of onvoldoende technische kennis dan kan ons team van ervaren webmasters u vanaf heden helpen aan een eigen professionele en betaalbare website.

We bieden u een totaaloplossing van begin tot einde waar we zelf al het technische werk van u zullen overnemen. We zorgen voor een aantrekkelijke layout, zorgen voor de volledige programmatie, inclusief contactformulier, het aanmaken van alle pagina’s en toevoegen van de nodige teksten en foto’s/video’s.

Verder voegen we uw nieuwe website toe aan de zoekrobots zodat deze makkelijk te vinden zal zijn in Google, Yahoo en Bing.

Onze unieke “Done For You” webdesign service is beschikbaar in 3 verschillende pakketten “Small”, “Medium” en “Large” met ieder hun eigen specificaties en prijs zodat er voor ieders budget een mogelijkheid is.

Klik hier om onze DFY webdesign pakketten te vergelijken.

Voor meer informatie of vragen over onze webdesign service, contacteer ons vrijblijvend.

 

Registratie van .be-domeinnamen met accenttekens nu mogelijk bij TurtleHost

.be domeinregistratie met accenttekensGisterochtend, 11 juni 2013 om 10:00 CEST werd de IDN-functionaliteit toegevoegd aan het .be-domein, waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om .be-domeinnamen aan te vragen met accenttekens. De lancering van IDN kende meteen een vliegende start; na het eerste half uur stonden er al meer dan 3.000 geregistreerde IDN-domeinnamen op de teller.

Dit betekende ook dat het .be-registratiesysteem op korte termijn een aanzienlijk volume aanvragen kreeg. Het systeem wist deze echter zonder enige hinder te verwerken. Zoals verwacht werden de meeste IDN-domeinnamen binnen het eerste uur geregistreerd, waarna deze volumes naar een normaal peil terugliepen. Om 16:00 CEST telde het .be-domein 5.284 IDN-registraties.

Op deze lijst van IDN-registraties werd alvast ook een eerste controle uitgevoerd op mogelijke gevallen van phishing. DNS.be merkte tijdens deze controle geen verhoogd aantal verdachte registraties op.

Hieronder geven we een overzicht van de 10 populairste IDN-domeinnamen, op basis van het aantal aanvragen dat DNS.be hiervoor ontving:

1. café.be
2. météo.be
3. hôtels.be
4. bébé.be
5. crédit.be
6. hôtel.be
7. één.be
8. italië.be
9. cinéma.be
10. château.be

Dit is een overzicht van de 10 IDN-domeinnamen die als eerste werden geregistreerd:

1. café.be
2. météo. be
3. hôtels.be
4. bébé.be
5. crédit.be
6. cinéma.be
7. italië.be
8. université.be
9. énergie.be
10. référencement.be

Uit de eerste cijfers blijkt dat 79,73% van de IDN-domeinnamen door een inwoner van België werden geregistreerd. Samen met het hoge aantal registraties op de eerste dag geeft dit aan dat vanuit DNS Belgium hiermee tegemoet komt aan een reeële behoefte in België.

Bron: DNS.be

Het registreren van .be-domeinnamen met accenttekens is nu ook via ons mogelijk. Bezoek deze pagina om uw nieuwe domeinnamen met accenttekens vast te leggen bij TurtleHost.
 

Succes voor nieuwe domeinextensies?

nieuwe-domeinextensiesTerwijl de eerste 27 domeinnaam-extensies door de initiële evaluatie zijn geraakt, neemt de twijfel toe over het succes van de nieuwe domeinnaam-extensies.

Uit de reactie van heel wat Vlaamse steden en gemeenten blijkt dat ze hun eigen stadsnaam niet onder de .vlaanderen-extensie zullen registreren of de kat uit de boom willen kijken. Een rondvraag van Vlaams Parlementslid Patricia Ceysens is de aanleiding voor heel wat commotie bij die gemeenten.

Zo blijkt dat heel wat gemeenten opzien tegen de kost van de extra domeinnamen, en in sommige gevallen ook moeite hebben met de politieke conotatie die de domeinnaam extentie heeft gekregen. Ook blijkt dat de naam .vlaanderen te lang is en voor buitenlanders moeilijk uit te spreken en spellen is. Met alle gevolgen vandien.

De belangrijkste motivatie van de meeste steden blijkt dat ze hun domeinnaam willen veiligstellen.
 

Succes gegarandeerd?

Het succes van de .vlaanderen blijkt dus niet gegarandeerd. Maar hoe zit het dan met onze andere Belgische aanvragen voor nieuwe extensies?

Met .gent kan je mikken op een lokaal publiek. Het is aantrekkelijk voor streekprodukten (azalea.gent) en een beperkte set van generieke domeinnamen (bijv. bakker.gent of hotel.gent), maar de meeste bedrijven zullen waarschijnlijk toch kiezen voor een .be domeinnaam door de indirecte kost die een extra domeinnaam met zich meebrengt.

.brussels is een initiatief van de Brusselse toeristische dienst, waarmee Brussel zich plaatst in het rijtje van wereldsteden met een eigen domeinnaam extensie. Handig voor toeristen, maar weinig meerwaarde voor bedrijven.
 

.overheidnl

In Nederland besliste de overheid intussen dat ze hun aanvraag voor .overheidnl terug intrekken.

Die beslissing werd ingegeven door de hoge kosten die de nieuwe domeinnaam extensie met zich meebrengt. Daarbij is het niet alleen de kost van de domeinnamen, maar is er een veelvoud van kosten voor testen van de websites op de nieuwe domeinnamen, SSL certificaten, betalingssystem en zo verder.

Bovendien stelt de overheid nu dat de meerwaarde van de nieuwe domeinnaam extensie te verwaarlozen is. Daarom zal de overheid de bestaande .nl extensie blijven gebruiken.
 

27 domeinnaamextensies over de eerste horde

Vrijdag hebben de eerste 27 domeinnaam extensies van ICANN een groen licht gekregen om naar de volgende fase te gaan. Nu volgen een technische test en de onderhandelingen over een contract met ICANN.

Bij de lijst zijn enkel domeinnaam extensies in een niet-latijnse karakterset. Zo is er de aanvraag voor .大拿 (Chinese vertaling van .net, aangevraagd door Verisign) en .ファッション (Japanse vertaling van mode, aangevraagd door Amazon).

Tegen 23 april zouden dan de eerste domeinnaam extensies een groen licht krijgen. Het zal dan nog zeker enkele maanden duren voor die beschikbaar zullen zijn voor registratie.
 

Kritiek

Het gTLD programma van ICANN blijft de gemoederen verhitten bij voor- en tegenstanders. Zo is er de vrees dat private bedrijven met een generieke domeinnaam extensie, zoals .book en .search, een te sterke greep zouden hebben op het internet.

Bovendien zouden de nieuwe domeinnaam extensies bedrijven op kosten jagen om nieuwe domeinnamen te registreren, zouden ze verwarrend zijn voor consumenten en de deur wagewijd open zetten voor criminelen. Zelfs in overheidsmiddens blijkt er toch heel wat tegenstand te zijn.

ICANN zet zijn plannen echter verder omdat het gelooft dat de nieuwe domeinnaam extensies de concurrentie en innovatie stimuleren.
 

Update PHP versie (04/02/2013 – 08/02/2013)

PHP 5.4 UpdateIn de week van 4 februari zullen de servers turtle0 en turtle1 een PHP update krijgen. De PHP versie op deze servers wordt geupdate van versie 5.2.17 naar de huidige stabiele versie 5.4.11.

Als klant met een shared of reseller hostingpakket zal u hiervan geen hinder ondervinden aangezien deze update tijdens de nacht zal plaatsvinden.

Toch is het mogelijk dat er oudere scripts niet correct meer zullen werken met deze nieuwe PHP versie. Tijdig uw scripts updaten is dus de boodschap!