De TurtleHost Garantie

Omdat wij als Belgische hosting provider zoveel mogelijk twijfels willen wegnemen bij onze potentiële klanten hebben we deze week besloten om een eigen, UNIEKE  60 dagen geld-terug garantie aan te bieden. Deze gaat in vanaf vandaag.

Een geld-terug garantie is echt iets “wereldvreemds” onder de Belgische hosting providers, vandaar dat wij ook bij de eerste willen zijn die zo’n garantie aanbieden!

Onze garantie luidt als volgt:

Wij zijn zodanig overtuigd dat u tevreden zal zijn met onze hosting service dat wij u, in tegenstelling tot andere hosting providers, een 60 dagen geld-terug garantie durven bieden. 
We trachten het u makkelijk te maken om onze hosting uit te proberen dus gaan we met plezier dit risico aan!
Indien u om een of andere reden niet overtuigd bent van onze hosting, gelieve ons hiervan op de hoogte te stellen en wij betalen u het volledige aankoopbedrag van het hostingpakket terug!

De TurtleHost 60 dagen geld-terug garantie is van toepassing op al onze hostingpakketten maar uiteraard niet op domeinregistraties. Bij deze is er dus zeker geen twijfel meer mogelijk, plaats uw bestelling vandaag nog bij ons, u zal het u zeker niet beklagen!

3 thoughts on “De TurtleHost Garantie

  1. Pingback: Wekelijkse Roundup | TurtleHost Blog

  2. Pingback: Uitbreiding Reseller Hostingpakketten | TurtleHost Blog

  3. Pingback: Mobile Site Hosting | TurtleHost Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>