Onbeperkt aantal dataverkeer op Shared Hosting

Op al onze shared hostingpakketten bieden wij een ONBEPERKT aantal dataverkeer per maand. Toch zijn er vele nieuwe klanten die schrikken als ze plots in hun cPanel het volgende zien:

Op dat moment zijn er veel webmasters die met ons contact opnemen zoals ook Dimitri dat deze week deed. Dimitri zijn hosting account was nog maar net geactiveerd of we ontvingen deze mail:

Hallo,
Ik zie net in cPanel dat ik een maandelijkse bandbreedte heb? Bij het overzicht van het pakket stond duidelijk geen bandbreedte. Mvg,
Dimitri”

Dimitri heeft inderdaad gelijk, er staat duidelijk vermeld op onze shared hosting pagina dat wij een onbeperkt aantal dataverkeer bieden. Dus van waar komt dan plots deze limiet?

Als we dit bekijken langs een technische kant dan wordt het al snel duidelijk dat een “onbeperkt” dataverkeer bieden onmogelijk is, niet alleen voor ons maar ook voor andere hosting providers. Vandaar ook dat wij onze klanten telkens opnieuw beantwoorden met het volgende:

Beste Dimitri,
het verbruik en de limiet aan bandbreedte dat u kan raadplegen in cPanel is slechts een indicator waarmee GEEN rekening moet gehouden worden.
Onze shared hosting servers zijn zodanig ingesteld dat deze limiet automatisch verhoogd wordt vanaf u 80% of meer dataverkeer verbruikt dan momenteel is ingesteld.”

Met andere woorden, klanten van een TurtleHost shared hosting account hoeven niet te vrezen dat hun site plots zal afgesloten worden als ze deze limiet bereiken. We blijven bij ons standpunt dat wat op onze site staat vermeld we ook effectief aanbieden en dit zonder er doekjes om te winden! ONBEPERKT = ONBEPERKT!

Hopelijk zijn hiermee vele van onze nieuwe klanten gerustgesteld…

Bij verdere vragen, aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen!

One thought on “Onbeperkt aantal dataverkeer op Shared Hosting

  1. Pingback: [adv] Turtlehost webhosting | Dailybits weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>